Autor: Jaana Pikalev • 3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuga konteinerite käive kasvab jõudsalt

AS Muuga CT oktoobris käideldud kauba maht on võrreldes eelmise aasta sama ajaga kasvanud 36%, sellega hoiab ettevõte eelmiste kuude kasvutempot.

Kümne kuuga kokku on Muuga konteinerterminal käidelnud 162 056 TEUd, mida on 29% enam kui möödunud aastal, teatas ettevõte.

 “Mul on hea meel nentida, et ka oktoobri tulemused viitavad, et oleme konteinerkaupade käitlemises sel aastal kõigi aegada parima tulemuse kursil. Meie tulemused näitavad, et kui Eesti võib transiitmahtudes Venemaale aina rohkem ja rohkem kaotada, siis reaalsetes kompetentsi ja kogemuste põhistes niššides on meil võimalik oma positsioone säilitada või meie näitel ka parandada,” kommenteeris Transiidikeskuse AS juhatuse esimees Erik Laidvee. “Ust-Luga sadama kaubamahud kasvavad kordades, samas on Tallinna Sadama kaubamaht kokku juba mitmendat kuud järjest languses. Peame kõik Venemaal toimuvat  tähelepanelikult jälgima – nende Meresadamate arendamise strateegia aastani 2030 näeb ette Vene välismajanduskaupade täielikku ümbersuunamist naaberriikidest Vene sadamatesse. Eestis tegutsevad transiidiettevõtted ei peaks  mitte niivõrd konkureerima omavahel, vaid tegelikult teiste regionaalsete tegijatega,” viitas üldist trendi Laidvee. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077