Autor: Indrek Kald • 21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taskila: välisliine peavad aitama avada omavalitsused

Estonian Airi juht Tero Taskila nentis kohtumisel riigikogu väliskomisjoniga, et Eesti väikelennujaamadest uute välislendude käivitamisel on vaja omavalitsuste abi liinide turundamisel.

Riigikogu liige Imre Sooäär tõstatas riigikogu väliskomisjoni kohtumisel Estonian Airi juhatusega Kuressaare ja Tartu välislendude teema ning palus ettevõtte uuel juhil Tero Taskilal selgitada oma visiooni nende sihtkohtade tuleviku osas, kirjutas Meie Maa.

Taskila tunnistas probleeme Eesti siselendudega ja sealt välisriikidesse lendamise võimaluste vähesust, aga oli nõus ettevõtte rahaliste võimaluste paranedes vaatama üle ka lennud Tartust ja Kuressaarest. Ta rõhutas, et see saaks toimuda üksnes koostöös kohalike omavalitsustega, kes panustaksid enda turundamisse välisturgudel. “Kui Kuressaare ja Tartu on nõus ennast teistes riikides konkreetsetes linnades aktiivselt turundama turismi sihtkohana, siis on sinna edaspidi potentsiaalselt võimalik ka uusi välisliine avada,” ütles Taskila.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077