Indrek Kald • 21. oktoober 2011
Jaga lugu:

Taskila: välisliine peavad aitama avada omavalitsused

Estonian Airi juht Tero Taskila nentis kohtumisel riigikogu väliskomisjoniga, et Eesti väikelennujaamadest uute välislendude käivitamisel on vaja omavalitsuste abi liinide turundamisel.

Riigikogu liige Imre Sooäär tõstatas riigikogu väliskomisjoni kohtumisel Estonian Airi juhatusega Kuressaare ja Tartu välislendude teema ning palus ettevõtte uuel juhil Tero Taskilal selgitada oma visiooni nende sihtkohtade tuleviku osas, kirjutas Meie Maa.

Taskila tunnistas probleeme Eesti siselendudega ja sealt välisriikidesse lendamise võimaluste vähesust, aga oli nõus ettevõtte rahaliste võimaluste paranedes vaatama üle ka lennud Tartust ja Kuressaarest. Ta rõhutas, et see saaks toimuda üksnes koostöös kohalike omavalitsustega, kes panustaksid enda turundamisse välisturgudel. “Kui Kuressaare ja Tartu on nõus ennast teistes riikides konkreetsetes linnades aktiivselt turundama turismi sihtkohana, siis on sinna edaspidi potentsiaalselt võimalik ka uusi välisliine avada,” ütles Taskila.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee