Rivo Sarapik • 17 oktoober 2011
Jaga lugu:

Estonian Air kasvab airBalticust kiiremini

Estonian Air kasvatas reisijate arvu septembris ja tänavu üheksal kuul peakonkurendist airBalticust kiiremini.

Läti riiklik lennufirma airBaltic vedas Tallinna, Riia ja Vilniuse kaudu 2011. aasta septembris 326 152 ehk 2% enam kui samal ajal mullu. Estonian Air vedas septembris 71 014 reisijat ehk kolmandiku võrra enam kui aasta tagasi.

Samuti ületab Estonian Airi üheksa kuu reisijatearvu kasvu lõunanaabreid - Estonian Air vedas sel perioodil ligi 518 000 reisijat ehk 17,5% enam kui aasta varem. airBaltic kergitas üheksa kuuga reisijate arvu aga 2,66 miljonini ehk 6% enam kui mullu samal ajal.

airBalticu kommunikatsioonisuhete asepresident Janis Vanags: “Meil on hea meel näha reisijatearvu kasvu Tallinnas ning seda, et airBalticu ärimudel on inspireerinud teisigi lennufirmasid üle maailma katsetama midagi sarnast – mõistliku hinnaga lennupileteid jätkulendudele.”

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee