Autor: Rivo Sarapik • 17. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air kasvab airBalticust kiiremini

Estonian Air kasvatas reisijate arvu septembris ja tänavu üheksal kuul peakonkurendist airBalticust kiiremini.

Läti riiklik lennufirma airBaltic vedas Tallinna, Riia ja Vilniuse kaudu 2011. aasta septembris 326 152 ehk 2% enam kui samal ajal mullu. Estonian Air vedas septembris 71 014 reisijat ehk kolmandiku võrra enam kui aasta tagasi.

Samuti ületab Estonian Airi üheksa kuu reisijatearvu kasvu lõunanaabreid - Estonian Air vedas sel perioodil ligi 518 000 reisijat ehk 17,5% enam kui aasta varem. airBaltic kergitas üheksa kuuga reisijate arvu aga 2,66 miljonini ehk 6% enam kui mullu samal ajal.

airBalticu kommunikatsioonisuhete asepresident Janis Vanags: “Meil on hea meel näha reisijatearvu kasvu Tallinnas ning seda, et airBalticu ärimudel on inspireerinud teisigi lennufirmasid üle maailma katsetama midagi sarnast – mõistliku hinnaga lennupileteid jätkulendudele.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077