Autor: Rivo Sarapik • 13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tero Taskilast võib saada airBalticu uus juht?

Läti lennufirma otsib uut juhti, kolme võimaliku kandidaadi seas nimetab Kauppalehti ka Estonian Airi värsket juhti Tero Taskilat, kes ka varem töötas airBalticus.

Kauppalehti andmeil on võimalikke juhikandidaate intervjueeritud tosin. Lehe andmeil on üks tugev kandidaat sel suvel Estonian Airi juhtima asunud Tero Taskila, kes töötas varem airBalticu äriala juhina. Samas möönab leht, et Taskila huvi airBalticut juhtida võib olla tagasihoidlik just Estonian Airis vastu võetud väljakutse pärast.

 "Ma ei saa lennufirma juhi otsimist kommenteerida, sest see on airBalticu omanike otsustada. Soome on meile oluline turg ja nii on üsna loomulik, et otsime uut juhti ka sealt," kommenteeris airBalticu kommunikatsioonijuht Janis Vanags Kauppalehtile. airBalticu omanikevaheline - Läti riik ja lennufirma senisele juhile Bertolt Flickile kuulunud BAS - sai lahenduse möödunud nädalal, kui Flick lahkus lennufirma juhi kohalt. Tero Taskila airBalticust seni pääsenud ei ole. Lennufirma uus strateegia, teha Tallinnast sõlmjaam väikestest linnadest reisijaid siit kaudu Euroopasse lähetades, sai viimastel nädalatel palju kriitikat. Lennufirma endine juht Erki Urva kommenteeris septembri lõpus, kui uus strateegia avalikuks sai, "Meie lõunanaaber airBalticul on sama strateegia, täpselt sama strateegia."

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077