Autor: Jaana Pikalev • 11. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarlased nurisevad kallima pileti ja hõredama lennugraafiku pärast

Septembri viimasest nädalast kehtima hakanud Tallinna ja Kuressaare vaheliste lendude graafik, kus näiteks esmaspäevaseid lende enam ei ole, ei ole lennuliini pidevate kasutajate jaoks reisijasõbralik.

Tihti esmaspäeva hommikuti pealinna tööle lennanud Kaie Rõõm-Laaneti sõnul ei teeni uus graafik kuigivõrd saarlaste huve, vahendas Saarte Hääl.

Kõige rohkem segab teda just esmaspäevaste lendude puudumine. Ettevõtja Reene Sepp märkis aga, et lisaks saarlastele kasutasid esmaspäevast lendu ka mandrilt Saaremaal tööl käivad inimesed.

Piletihinnatõusu küsimuse tõi aga välja samuti varem tihedamini Saaremaa ja pealinna vahet lennanud Marko Püüa. “Kui hind tõuseb, siis loomulikult inimesed mõtlevad rohkem, kas teha see kulutus, ja reisijate arv ilmselt ka väheneb,” tähendas ta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077