Jaana Pikalev • 11. oktoober 2011
Jaga lugu:

Estonian Air sotsiaalmeedias maailma parim

Teist aastat järjest toimuv SimpliFlying Awards of Excellence’i auhindade jagamisel tunnistati Estonian Air maailma parimaks lennufirmaks tulu teenimises sotsiaalmeedia abil, teatas ettevõte.

SimpliFlying Awards of Excellence’i auhinnagala toimus eile õhtul Amsterdamis. Estonian Air kandideeris 134 nominendi seas ja pääses finaali ainsa Euroopa lennufirmana, konkureerides Malaysia Airlinesi ja AirAsia kõrval kategoorias „Parim sotsiaalmeediakasutus tulu teenimiseks“.

Estonian Airi Facebookis korraldatud pöördoksjon sai positiivset vastukaja tänu oma uuendusmeelsusele ning eduka klientide kaasamisele.

”Võidetud esikoht on meie jaoks suur tunnustus, eriti kuna edestame „suuri tegijaid“ maailma lennunduses. Auhind on tunnustus meie senistele ponnistustele, et olla edukas ja ühtlasi ka teerajaja sotsiaalmeedia kasutuses,” ütles Estonian Airi arendus- ja turundusdirektor Gunnar Mägi.

Rahvusvahelise SimpliFlying Awards of Excellence’i auhinna jagamist korraldavad SimpliFlying, maailma juhtiv konsultatsioonifirma lennufirmade brändijuhtimise alal, ja Hotel Marketing Strategies blogi meeskond. Tänavu jagati auhindu viies kategoorias, mille hulgas on lisaks eelmainitule ka „Parim sotsiaalmeediakasutus klienditeeninduseks/kriiside lahendamiseks“, „Parim lennukompanii sotsiaalmeedias“, „Parim lennujaam sotsiaalmeedias“ ning „Parim hotell sotsiaalmeedias“.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee