Autor: Jaana Pikalev • 11. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air sotsiaalmeedias maailma parim

Teist aastat järjest toimuv SimpliFlying Awards of Excellence’i auhindade jagamisel tunnistati Estonian Air maailma parimaks lennufirmaks tulu teenimises sotsiaalmeedia abil, teatas ettevõte.

SimpliFlying Awards of Excellence’i auhinnagala toimus eile õhtul Amsterdamis. Estonian Air kandideeris 134 nominendi seas ja pääses finaali ainsa Euroopa lennufirmana, konkureerides Malaysia Airlinesi ja AirAsia kõrval kategoorias „Parim sotsiaalmeediakasutus tulu teenimiseks“.

Estonian Airi Facebookis korraldatud pöördoksjon sai positiivset vastukaja tänu oma uuendusmeelsusele ning eduka klientide kaasamisele.

”Võidetud esikoht on meie jaoks suur tunnustus, eriti kuna edestame „suuri tegijaid“ maailma lennunduses. Auhind on tunnustus meie senistele ponnistustele, et olla edukas ja ühtlasi ka teerajaja sotsiaalmeedia kasutuses,” ütles Estonian Airi arendus- ja turundusdirektor Gunnar Mägi.

Rahvusvahelise SimpliFlying Awards of Excellence’i auhinna jagamist korraldavad SimpliFlying, maailma juhtiv konsultatsioonifirma lennufirmade brändijuhtimise alal, ja Hotel Marketing Strategies blogi meeskond. Tänavu jagati auhindu viies kategoorias, mille hulgas on lisaks eelmainitule ka „Parim sotsiaalmeediakasutus klienditeeninduseks/kriiside lahendamiseks“, „Parim lennukompanii sotsiaalmeedias“, „Parim lennujaam sotsiaalmeedias“ ning „Parim hotell sotsiaalmeedias“.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077