Autor: Jaana Pikalev • 6. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP 25: Rikkurid logistikaäris ja transpordis

Äripäev avaldas eile ajakirja Eesti Rikaste  TOP 500-st. Logistikauudised toob sellest välja logistika ja transpordisektori rikkaimad ärimehed.

Kokku oli 500 rikkaima hulgas 31 selle sektori ärimeest, nende hulgas ka kaks naisterahavast. Mitmed väljatoodud rikkurid pole tegevad ka ainult ühes sektoris. Transpordivaldkonna kõige jõukamaks osutus seekord raudteeärimees Oleg Ossinovski.

Loe pikemalt Äripäeva eriväljaandest Eesti Rikaste TOP 500. Ajakiri on müügil ka kaubandusvõrgus, kuid mugavam on see endale koju tellida SIIT, hind on sama ja ajakiri on hiljemalt viie tööpäeva jooksul Teie postkastis.

Galerii Rikaste TOPist logistika ja transpordisektori rikkaimad:

Autor: Logistikauudised.ee
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077