Autor: Jaana Pikalev • 4. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP: Saaremaa transpordiärisid troonib Leedo

Äripäevas ilmus täna Saaremaa ettevõtete paremikest edetabel. Logistikauudised toob teieni sellest edukamad transpordiäris, kus seekord on mitu transpordifirmat, mille omanik on Vjatšeslav Leedo.

Saaremaa edukaim ettevõte on Äripäeva andmetel laevaehitusega tegelev AS Baltic Workboats.

Transpordivaldkonna edukaim ettevõte Saare maakonnas on Vjatšeslav Leedole kuuluv ja möödunud aastal Saaremaa TOPi võitnud AS Saaremaa Laevakompanii. Kuid see pole veel kõik. Samale firmale kuuluv Väinamere Liinid OÜ ja Sarbus AS leidsid samuti selle aasta TOPis äramärkimist.

Transpordifirmade paremik Saaremaa ettevõtete TOPist:

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077