Autor: Jaana Pikalev • 26. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Remonttööd sulgevad kolm raudteeülesõitu

Remonttööde tõttu suletakse esmaspäeval kolm raudteeülesõitu, edastas maanteeamet oma kodulehel.

Kella 9.00 kuni kolmapäeva, 28.septembri südaööni on asfalteerimistöödeks liiklusele suletud Viljandi linnas Pärnu maantee raudteeülesõit. Ümbersõit on korraldatud Raua tänava ja Paala tee kaudu.

Kella 10.00-13.00 suletakse remonttöödeks liiklusele Tapa linnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 146. kilomeetril asuv raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Imastu kaudu.

Kuni 28.septembrini tehakse raudtee rekonstrueerimistöid Järva maakonnas Türi-Arkma maanteel Taikse raudteeülesõidul (km 2,47). Liiklus on suunatud ajutisele ümberpõiketeele. Kehtib kiiruspiirang 30 km/h, liiklust reguleeritakse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077