Jaana Pikalev • 21. september 2011
Jaga lugu:

Taifuun Jaapanis: peatatud lennuliiklus ja Toyota sulges 11 tehast

Täna Tokyo suunas liikuv taifuun Roke on kaasa toonud tugeva vihma ja rajutuuled ning see tekitab häireid Jaapani transpordisüsteemis, teatatud on ka vähemalt neli inimese hukkumisest ning kahe kadumisest.

Toyota Motor Corp kavatseb kolmapäeval riigi keskosas sulgeda 11 tehast, jättes ära õhtused vahetused. Energiafirma Chubu Electric Power on kaotanud taifuuni tõttu 1870 megavatti hüdroenergiatoodangust, vahendas Delfi uudisteagentuuri Reuters.

Jaapani rahvusringhäälingu NHK teatel on ära jäetud 278 lendu.

Tokyo Electric Power Co teatas, et astub samme vältimaks vihma sisse sadamist tsunamis kannatada saanud Fukushima Daiichi tuumaelektrijaama reaktori- ja turbiinihoonetesse, mis võivad tugeva vihmasaju korral hakata üle ajama ning reostada merd või põhjavett. 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee