Autor: Jaana Pikalev • 21. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taifuun Jaapanis: peatatud lennuliiklus ja Toyota sulges 11 tehast

Täna Tokyo suunas liikuv taifuun Roke on kaasa toonud tugeva vihma ja rajutuuled ning see tekitab häireid Jaapani transpordisüsteemis, teatatud on ka vähemalt neli inimese hukkumisest ning kahe kadumisest.

Toyota Motor Corp kavatseb kolmapäeval riigi keskosas sulgeda 11 tehast, jättes ära õhtused vahetused. Energiafirma Chubu Electric Power on kaotanud taifuuni tõttu 1870 megavatti hüdroenergiatoodangust, vahendas Delfi uudisteagentuuri Reuters.

Jaapani rahvusringhäälingu NHK teatel on ära jäetud 278 lendu.

Tokyo Electric Power Co teatas, et astub samme vältimaks vihma sisse sadamist tsunamis kannatada saanud Fukushima Daiichi tuumaelektrijaama reaktori- ja turbiinihoonetesse, mis võivad tugeva vihmasaju korral hakata üle ajama ning reostada merd või põhjavett. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077