Autor: Jaana Pikalev • 19. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Austraalia lennufirma streik mõjutab tuhandeid reisijaid

Austraalia lennufirma Qantas teatas, et homme toimuv streik mõjutab rohkem kui 6100 reisijat.

Qantas tügistas ligi 28 lendu ning 27 lendu hilineb 35 minutit, hilinemised võivad aga kesta veel mitu päeva, vahendas ERR.

Transporditöötajate ametiühing, mis esindab pagasiga tegelevaid töötajaid ja toitlustajaid, korraldab neljatunnise streigi kõikides Austraalia lennujaamades, kuna ei ole rahul Qantase palgaplaanide ja töökohtade vähendamisega.

Nimelt soovib ametiühing, et kolmeaastases töölepingus nähtaks ette iga-aastane viieprotsendine palgatõus.

Pinged töötajate ja lennufirma vahel suurenesid augustis, kui Qantas teatas, et restruktureerimise käigus kaotab töö umbes tuhat inimest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077