Autor: Indrek Kald • 16. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaa tahab oluliselt tõsta talverehvide minimaalset jääkprofiili

Saksamaa rehvimüüjate ja -valmistajate liit (BRV) tegi riigi seadusandjatele ettepaneku tõsta talverehvide lubatud minimaalse jääkprofiili piiri.

Kui praegu on talverehvide profiili minimaalne lubatud sügavus Saksamaal ja mujal Euroopas 1,6 millimeetrit, siis ettepaneku kohaselt võiks minimaalse lubatud jääkprofiili sügavust tõusta nelja millimeetrini.

Uus jääkprofiili nõue hakkaks kehtima sõidu- ja veoautodele ning mootorratastele. Nimelt kehtib Saksamaal talverehvide kasutamise kohustus ka mootorratastele ja rolleritele, kirjutab portaal auto24.ee.

BRV teatel on nad jääksügavuse tõstmist soovinud juba aastaid ning esmakordselt on lootust, et taotlusest saab ka asja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077