Autor: Jaana Pikalev • 15. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

F1 staari Ralf Schumacheri firma alustab tšarterlendudega Riias

Austria firma Europ Star, mille üks kaasomanikke on F1 tuntud Ralf Schumacher, hakkab Riias tšarterlende korraldama.

Europ Stari kontor Riias hakkab teenust pakkuma jõukatele Venemaa ja SRÜ riikide klientidele. Kontori avamisest teatati avalikust eile rahvusvahelisel kommertslendude messil "Jet Expo 2011" Moskvas. Sama allika teatel kuulub 10% Europ Star aktsiatest Ralf Schumacherile, kes tegeleb samuti ettevõtte kliendibaasi laiendamisega, vahendas Baltic Course uudisteagentuuri Leta.

Europ Stari esindaja Irina Turgute ütles ajalehele Bizness&Baltija, et ettevõtte tegeleb tšarterlendudega ning hoolitseb klientide lennukite eest. Ettevõtte omanduses on 10 tšarterlennukit. Nende hulgas Bombardier, Embraer, Cessna and Hawker Beechcraft asuvad seitsmes Euroopa lennujaamas. Üks lennukitest, Beechcraft Premier IA, asub praegu Riias.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077