Jaana Pikalev • 15. september 2011
Jaga lugu:

F1 staari Ralf Schumacheri firma alustab tšarterlendudega Riias

Austria firma Europ Star, mille üks kaasomanikke on F1 tuntud Ralf Schumacher, hakkab Riias tšarterlende korraldama.

Europ Stari kontor Riias hakkab teenust pakkuma jõukatele Venemaa ja SRÜ riikide klientidele. Kontori avamisest teatati avalikust eile rahvusvahelisel kommertslendude messil "Jet Expo 2011" Moskvas. Sama allika teatel kuulub 10% Europ Star aktsiatest Ralf Schumacherile, kes tegeleb samuti ettevõtte kliendibaasi laiendamisega, vahendas Baltic Course uudisteagentuuri Leta.

Europ Stari esindaja Irina Turgute ütles ajalehele Bizness&Baltija, et ettevõtte tegeleb tšarterlendudega ning hoolitseb klientide lennukite eest. Ettevõtte omanduses on 10 tšarterlennukit. Nende hulgas Bombardier, Embraer, Cessna and Hawker Beechcraft asuvad seitsmes Euroopa lennujaamas. Üks lennukitest, Beechcraft Premier IA, asub praegu Riias.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee