Autor: Jaana Pikalev • 14. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Torm võib täna katkestada saartevahelise parvlaevaliikluse

Torm võib täna ohustada laevaliiklust Heltermaa-Rohuküla liinil, Triigi-Sõru liinil jäävad tänased reisid ära.

EMHI ilmaennustuse kohaselt puhub kolmapäeva varahommikust alates saartel tuul kuni 27 meetrit sekundis, vahendas Delfi. Samuti on oodata veetaseme olulist tõusu, mis Rohuküla mereseirejaama andmetel ulatub rohkem kui 70 sentimeetrit üle nulltaseme. Erakorralised tormiolud seavad ohtu laevaliikluse jätkumise Hiiumaa liinidel, kuna tuul ja kõrge veetase ei võimalda enam sõidukeid laevale laadida.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin lausus eile, et tõenäoliselt ei sõida täna Rohuküla-Heltermaa liinil parvlaev Ofelia, tpsemat informatsiooni reiside toimumise kohta saab laevaliini kodulehelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077