Autor: Jaana Pikalev • 14. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Airi endine asepresident toob Eestisse maailma suurima lennufirmade esindaja

Maailma suurim lennufirmade ja turismiettevõtete esindusettevõte AVIAREPS jätkab kontorite võrgu laiendamist ja sõlmis lepingu Eestis tegutseva peamüügiagendiga Airline Management ning asutab seeläbi oma 42. kontori 

Ühinemine toob kaasa kohaliku ettevõtte nimemuutuse, mis saab edasises äritegevuses olema AVIAREPS Airline Management.

AVIAREPS Airline Management Tallinnas asuv kontor tegutseb Baltikumiüleselt pakkudes müügi-, turundus- ja avalike suhete teenust lennundus- ja turismiettevõtetele. Hetkel esindab ettevõte kümmet klienti ning on esindusturul tuntud tegija. Ettevõtte portfellis on LOT Polish Airlines ja Brussels Airlines (mõlemat esindatakse Eestis), Etihad Airways, Air Mauritius, Air Namibia, Air Seychelles, Jet Airways, Condor ning samuti Carnival Cruise Lines ning Wyndham Hotels (kõiki neid esindatakse Eestis, Lätis ja Leedus).

„Eesti ja Balti riigid on tõestanud oma kasvavat majanduslikku mõju ning ühinemine on loogiline samm pakkumaks esindusteenuseid kogu maailmas. Oleme ettevõtte Airline Management näol leidnud usaldusväärse juba tegutseva partneri, kes vastab meie kõrgetele kvaliteedinõuetele ja teenindustandarditele,“ ütles AVIAREPSi president ja tegevjuht Michael Gaebler,

Airline Management looja Leela Lilleorg jätkab AVIAREPS Airline Management tegevjuhina. Suurte kogemustega ja hea turutunnetusega endine Estonian Air’i asepresident asutas 2005. aastal edukalt oma esindusettevõte.

Lilleorg loodab läbi ühinemise “lisada oma Balti ärile globaalset fookust ning uues kuues pakkuda klientidele veelgi kõrgetasemelisemat teenust kasutades ära tekkivad sünergiad.”

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077