Autor: Anu Jõgi • 26. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna laevaliinid teevad reisijarekordeid

Selle aasta juulis on soomlased eriti agarad laevareisijad olnud, kirjutab Yle Uutiset.

Kõige rohkem on reisijate arv kasvanud Helsingi ja Tallinna vahel sõitvatel laevadel.

„Juulis ületati jälle reisijate arvu rekord, juuniski purustati eelmise aasta rekord,“ ütles Tallink Silja OY tegevjuhi asetäitja Pasi Näkki.

Kõige rohkem on reisitud Tallinna. Tallinki laevadega reisis juulis Tallinna ja Helsingi vahet 520 000 inimest, mida on 10 protsenti rohkem kui eelmise aasta juulis. Viking Line’i reisijate arv kasvas aastataguse ajaga võrreldes 5,1 protsenti ja Eckerö Line’iga reisis sellel liinil 7 protsenti rohkem inimesi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077