Autor: Jaana Pikalev • 24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülevaade täna Logistika kuukirjas ilmunud artiklitest

Täna ilmus Äripäeva Logistika kuukiri, Logistikauudised teeb lühikese ülevaate, mida väljaandest lugeda saab.

 Lühikese tagasivaatena eelmisele kuukirjale, millele andis intervjuu Euroopa Komisjoni transpordivolinik Siim Kallas, analüüsitakse, milleks siis tegelikult on võetud suund üldistele teemaksustamistele. Voliniku kabineti juht Henrik Hololei vihjab, et lisarahata jääks lihtsalt tee-ehitused toppama.

Samuti on luubi all jahelaoteenust pakkuva Nordnet Eesti saneerimislugu. Konflikt on muidugi sarnane enamikele sarnastele protsessidele, kus üks võlausaldajatest pole nõus väljapakutud saneerimismeetmetega. Sel juhul on pank üheks vastaspooleks.

Eesti Ostu- ja Tarneahelatejuhtimise Ühindu juhatuse liige Ain Tulvi selgitab, mille kohta jagavad Intelligentsed veosed infot ning Addinol selgitab, miks eluaegse õli reklaami uskumine on põhjendamatu risk.

Turuülevaade käsitleb see kord haagisemüüjaid ja rentijaid, kes hakkavad mõõnast väljuma. Ning piirkond, mis on seekord vaatluse alla võetud, on Kasahstan.

Visiooni rubriigis kirjutavad Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallinna Tehnikakõrgkooli logistika õppekavade arendajad sellest, millist haridust ja õpetust vajavad Eesti logistika- ja tarneahela juhid.

Sellest ja paljust muust nagu eelpool mainitus saab lugeda täna ilmunud Äripäeva Logistika kuukirjast. Selleks vajaliku päevapileti saad osta SIIT.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077