Jaana Pikalev • 24 august 2011

Septembrist sõidab Edelarautee Tartust Koidula piirijaamani

Alates 1. septembrist pikeneb senine Tartu-Orava rongiliin Koidula piirijaamani.

AS Edelaraudtee müügijuhi Annemari Oherdi sõnul pikeneb rongi marsruut tänu uuele lõpp-peatusele Koidula piirijaamas 13,7 kilomeetri võrra. Sõit Tartust Koidulasse hakkab maksma 3 eurot ja 37 senti. „Senine lõppjaam Orava saab viimast korda seda au 31.augustil ning edaspidi jäävad rongid tegema seal üksnes minutilisi peatusi,“ sõnas Oherd. „AS Eesti Raudtee andmetel on praegustele reisidele lisanduv sõiduaeg Orava ja Koidula vahel 18 minutit. Ülejäänud osas rongiliinist Koidula peatuse juurdetulek mingeid muudatusi kaasa ei too.“

„Nii nagu eelmiselgi sügisel, pöördume Koidula rongidega sügistalvise liiklusskeemi juurde, kus seni igapäevane rong, mis ennelõunal Tartust väljub ja õhtupoolikul tagasi jõuab, jääb sõitma üksnes puhkepäevadel.“

1. septembrist taasalustab Tartu-Jõgeva rong, mis väljub Tartust Jõgevale tööpäeviti kell 14:54 ja Jõgevalt Tartusse kell 16:03.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150