Autor: Jaana Pikalev • 24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klaipeda sadama kaubakäive kasvas juulis 25,1%

Klaipeda sadam käitles käesoleva aasta juulis 3,5 miljonit tonni kaupu, mis on 25,1% rohkem kui mullu samal ajal.

Tänavu seitsme kuuga on kogu lasti käive Klaipeda sadamas 21,46 miljonit tonni, mis on eelmise aastaga võrreldes kasvufaasis 23%, vahendas Leta. Uudisteagentuuri teatel on kaubamahud üle kolme miljoni tonni olnud tänavu neljal kuul. Teistel kuudel on kaubamaht jäänud natuke alla poole, kuid mitte oluliselt, vaid mõned tuhanded tonnid on jäänud puudu kolme miljoni tonni piirist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077