Jaana Pikalev • 10. august 2011
Jaga lugu:

Logistik, tahad tööl arvutimängu mängida? Aga palun!

Lõpuks ometi on logistikapersonalil võimalus mängida arvutimänge ja otse tööpostil ilma, et sellega kaasneks tööandja raev - Smartgate Cargo on arvutimäng, mis näitab mängijale, kuidas tarneahel töötab ning kirjeldab ühtlasi ka selle kasutamise eeliseid.

SmartGate Cargo on veebipõhine arvutimäng, mis on valminud koostöös Hollandi tolli, Scipholi Cargo ja Hollandi Air Cargoga. Arvutimängu loomise mõte oli luua mängu abil veebipõhine hariv õppekeskkond, vahendas Handy Shipping Guide.

Mängukeskkonnas on mängija vastutav transporditavate lennukaupade eest ning tal tuleb selleks kasutada ekspediitorite ja agentide abi. Olles logistikaahelas tarneahela juhipositsioonis, tuleb mängijal pöörata tähelepanu kiirusele, efektiivsusele, usaldusväärsusele ning kvaliteedile. Mida rohkem saadetisi jõutakse töödelda ning mille läbimiseaeg on suurem, seda suurem on mängus teenitus skoor. Kõikide mängijate tulemused pannakse pingeritta.    

SmartGate Cargo sai ühtlasi ka heakskiitvad hinnangud Interaktiivse Meedia Auhinna võistluse žüriilt, kes tõstsid esile arvutimängu mitme kriteeriumiga. Eriti kiideti mängu disaini, funktsionaalsust ning sisu ja kasutamise mugavust.

SmartGate Cargo veebipõhist mängu saate ise järeleproovida SIIT

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee