Autor: Jaana Pikalev • 10. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistik, tahad tööl arvutimängu mängida? Aga palun!

Lõpuks ometi on logistikapersonalil võimalus mängida arvutimänge ja otse tööpostil ilma, et sellega kaasneks tööandja raev - Smartgate Cargo on arvutimäng, mis näitab mängijale, kuidas tarneahel töötab ning kirjeldab ühtlasi ka selle kasutamise eeliseid.

SmartGate Cargo on veebipõhine arvutimäng, mis on valminud koostöös Hollandi tolli, Scipholi Cargo ja Hollandi Air Cargoga. Arvutimängu loomise mõte oli luua mängu abil veebipõhine hariv õppekeskkond, vahendas Handy Shipping Guide.

Mängukeskkonnas on mängija vastutav transporditavate lennukaupade eest ning tal tuleb selleks kasutada ekspediitorite ja agentide abi. Olles logistikaahelas tarneahela juhipositsioonis, tuleb mängijal pöörata tähelepanu kiirusele, efektiivsusele, usaldusväärsusele ning kvaliteedile. Mida rohkem saadetisi jõutakse töödelda ning mille läbimiseaeg on suurem, seda suurem on mängus teenitus skoor. Kõikide mängijate tulemused pannakse pingeritta.    

SmartGate Cargo sai ühtlasi ka heakskiitvad hinnangud Interaktiivse Meedia Auhinna võistluse žüriilt, kes tõstsid esile arvutimängu mitme kriteeriumiga. Eriti kiideti mängu disaini, funktsionaalsust ning sisu ja kasutamise mugavust.

SmartGate Cargo veebipõhist mängu saate ise järeleproovida SIIT

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077