Autor: Jaana Pikalev • 9. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neste tanklad lähevad Neste Oil kaubamärgi alla

Neste avas eile esimese Neste Oil kaubamärgi all tegutseva automaattankla Mäos.

Uus jaam on Neste teine tankla antud piirkonnas. Neste peadirektori Ivar Kohvi sõnul teeb avatav tankla Neste klientide elu lihtsamaks.

Järgmisel aastal ühtlustab Neste kõigi tanklate välisilme - need saavad olema Neste Oil  kaubamärgi all. Kohvi sõnul on oluline, et ettevõtte kannaks ühtset identiteeti. "Neste Oil on rahvusvaheline kontsern, mis tegutseb sama brändi all erinevates riikides. On oluline, et klient tunneks meid ära kõikjal, kuhu tee teda viib. Tanklad on klientide jaoks parim maamärk ettevõttest."

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077