Autor: Jaana Pikalev • 4. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laevareis Peterburgi muutub sõidugraafiku muutudes lihtsamaks

Alates käesoleva aasta 12. septembrist hakkab laevafirma ST.Peter Line sõidugraafiku muudatusega reisilaevaga Princess Anastasia külastama Tallinna sadamat ka Peterburist väljumisel. Sõidugraafiku muutmise otsuse taga oli eesti turistide suur huvi Peterburi reiside vastu.

Kui käesoleva aasta aprillis reise alustanud St Peter Line`i alus Princess Anastasia külastas seni Tallinna ainult suunal Stockholm - Tallinn – Peterburg, siis alates septembri keskelt külastab laev Tallinna ka Peterburg – Tallinn - Stockholm suunal. Pääs Princess Anastasiale on reisisadama A-terminalist.

Princess Anastasia hakkab väljuma Tallinnast pühapäeviti kell 18:00 ning saabuma Peterburgi esmapäeva hommikul kell 8:00. Reisijatele on võimalus veeta Peterburgis viisavabalt terve päev. Tagasi Tallinnasse väljub laev Peterburist sama päeva õhtul kell 18.00 ning saabub Tallinna teisipäeva hommikul kell 9:00. Tallinnast suundub laev edasi Stockholmi.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077