Autorid: Raul Mee, Raul Mee • 31. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Rekkamehed selgitasid parima

Viljandi Ühendatud Kutsekooli territooriumil toimus nädalavahetusel üritus nimega Eesti Truck Fest 11. Ürituse tähtsündmusena selgitati Eesti parim autojuht. Kolmeosaline võistlus sisaldas teooriatesti, vigursõitu ja koorma õiget kinnistust kontrolliv praktiline ülesanne. Parimaks autojuhiks võistles ennast Rene Mändmets.

Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077