Autor: Rivo Sarapik • 27. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osula bussifirma kasvatas kvartaliga kasumit 130%

Kui Hugo Osulale kuuluv Lux Express Grupp kaotas esimeses kvartalis mulluse aastakasumi, siis teises kvartalis tõi reisijate arvu ja käibe kasv 130% suurema kasumi kui mullu samal ajal.

Bussifirma teatel tõusis firma kasum 160 000 euroni, mis on ligi 130 protsenti rohkem kui eelmise aasta teises kvartalis.

Reisijate arv suurenes võrreldes eelmise aasta sama kvartaliga 27% ehk 28 700 inimese võrra,  kokku teenindati aprillist juunini 135 000 reisijat. Suurim reisijate arvu kasv võrreldes eelmise aasta teise kvartaliga oli Riia-Peterburi liinil 67% ja Tallinn-Peterburi liinil 27%.

"Võrreldes esimese kvartaliga stabiliseerus kütusehinna tõus ning traditsiooniliselt reisivad inimesed aprillis, mais ja juunis juba oluliselt rohkem kui aasta alguses," kommenteeris Lux Express Estonia AS juhatuse esimees Hannes Saarpuu. Häid tulemusi näitavad ka tänavu avatud nn odavbussiliini Simple Express Tallinn-Vilnius ja Riia-Peterburi liini ning Lux Expressi Riia-Peterburi suund.

AS Lux Express Estonia ja selle tütarettevõtted pakuvad rahvusvahelist bussiveoteenust kahe kaubamärgi all – Lux Express ja Simple Express. Ettevõtte omanik on 2009. aasta suvest Hugo Osula.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077