Autor: Rivo Sarapik • 21. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air: plaanime oluliselt enam kui viit uut sihtkohta

Estonian Airi teatel kaalub lennufirma oluliselt enamat kui eile Soome ajakirjanduses välja käidud viit uut sihtkohta.

"Oleme faasis, kus kaalumisel olevate sihtpunktide nimistu on tunduvalt laiem kui Soome meedias avaldatud. YLEs mainiti ainult kaalumisel olevaid Soome sihtkohti," selgitas ettevõtte pressiesindaja Ilona Eskelinen. "Linnade täpset nimekirja me avaldada ei saa, kuid järgmise uue sihtkoha hõikame välja juba lähinädalatel."

Soome ringhääling Yle teatas eile, et lennufirma plaanib ühendust viie Soome linnaga. Tallinna-Oulu liin peaks käivituma eeloleval talvel.

Tänavu poole aastaga lendas Estonian Airiga 307 858 reisijat, neist regulaarlendudel 278 984. Poole aasta reisijate koguarv suurenes mullusega võrreldes 16,3 ning regulaarlendudel 18%. "Reisijatearvu prognoosidest saame rääkida siis, kui uus strateegia on paigas," selgitas Eskelinen terve aasta ootusi.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077