Autor: Rivo Sarapik • 20. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene lennuhiid avab ühenduse Tallinna ja Moskva vahel

Venemaa suuruselt kolmas lennufirma avab augustist ühenduse Tallinna ja Moskva vahel.

Lennufirma teatel hakkavad lennud Moskvast toimuma Vnukovo lennujaamast. Tallinna Lennujaama info kohaselt toimuvad lennud igapäevaselt 68- kohalise ATR-72 tüüpi lennukiga. Väljalennu aeg Tallinnast on 05.20 ning Moskvast 21.20 (kohaliku aja järgi). Esimene lend Tallinnast väljub 2. augustil.

UTAir gruppi kuulub üheksa lennundusega seotud ettevõtet Euroopas, Aasias ja Aafrikas. Esimesel poolaastal vedas lennufirma 2,7 mln reisijat, mida on veerandi võrra enam kui aasta tagasi. Lisaks regulaarliinidele pakub ettevõte ka kopterivedusid ja tšarterlende.

Ettevõtte lennukipark on Venemaa üks suuremaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077