Rivo Sarapik • 20 juuli 2011

Vene lennuhiid avab ühenduse Tallinna ja Moskva vahel

Venemaa suuruselt kolmas lennufirma avab augustist ühenduse Tallinna ja Moskva vahel.

Lennufirma teatel hakkavad lennud Moskvast toimuma Vnukovo lennujaamast. Tallinna Lennujaama info kohaselt toimuvad lennud igapäevaselt 68- kohalise ATR-72 tüüpi lennukiga. Väljalennu aeg Tallinnast on 05.20 ning Moskvast 21.20 (kohaliku aja järgi). Esimene lend Tallinnast väljub 2. augustil.

UTAir gruppi kuulub üheksa lennundusega seotud ettevõtet Euroopas, Aasias ja Aafrikas. Esimesel poolaastal vedas lennufirma 2,7 mln reisijat, mida on veerandi võrra enam kui aasta tagasi. Lisaks regulaarliinidele pakub ettevõte ka kopterivedusid ja tšarterlende.

Ettevõtte lennukipark on Venemaa üks suuremaid.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150