Autor: Rivo Sarapik • 15. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu piiril tekib ummikuid

Pärnu maakonnas takistab Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Jänesselja ristmiku ning Pärnus asuva Ehitajate tee ja Tallinna maantee ristmiku vahelise lõigu asfalteerimine liiklust.

Maanteeameti teatel asfalteeritakse Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel km-tel 122,8-124,9 täna kella 15ni teed ja liiklus on piiratud 30 km/h. Jänesselja ringliiklus töötab vastupidises suunas (vasakule poole)!

Liiklemine lõigul on ameti teatel raskendatud ja tekivad ummikud. Võimalusel kasutada ümbersõitu Are-Suigu ja Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee kaudu. Ares ja Pärnus Papiniidu sillal on väljas soovitatava ümbersõidu viidad. Sõiduautodel on võimalus ümber sõita ka Nurme-Vana=Pärnu kaudu.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077