Estonian Air toob pantvangist pääsenud mehed Liibanonist koju

15. juuli varahommikul maandub Tallinna lennujaamas Estonian Airi erilend liinil Beirut -Tallinn, millega tuuakse koju Liibanonis röövitud seitse Eesti kodanikku.

Estonian Airi erilend startis Tallinnast Liibanoni pealinna Beirutisse neljapäeva õhtul, 14. juulil ja saabub tagasi Tallinnasse reedel, 15. juuli hommikul. Lendu teenindab Estonian Airi uusim lennuk CRJ NextGen 900, lend Beirutist Tallinnasse kestab neli tundi.

„Tunneme siirast heameelt Liibanonis pantvangi võetud eestlaste vabastamise üle ja rõõmustame koos teistega, kui saame öelda meie seitsmele kaasmaalasele – tere tulemast pardale ja tagasi koju,“ lausus Rait Kalda, Estonian Airi juhatuse liige.

Ligi neli kuud pantvangis olnud seitse Eesti jalgratturit vabastati neljapäeva varahommikul. Peale vabastamist viidi ratturid Prantsuse saatkonda Beirutis, kus nad läbisid tervisliku kontrolli ning jäid ootama oma kojulendu Eestisse.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150