Autor: Jaana Pikalev • 14. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air toob pantvangist pääsenud mehed Liibanonist koju

15. juuli varahommikul maandub Tallinna lennujaamas Estonian Airi erilend liinil Beirut -Tallinn, millega tuuakse koju Liibanonis röövitud seitse Eesti kodanikku.

Estonian Airi erilend startis Tallinnast Liibanoni pealinna Beirutisse neljapäeva õhtul, 14. juulil ja saabub tagasi Tallinnasse reedel, 15. juuli hommikul. Lendu teenindab Estonian Airi uusim lennuk CRJ NextGen 900, lend Beirutist Tallinnasse kestab neli tundi.

„Tunneme siirast heameelt Liibanonis pantvangi võetud eestlaste vabastamise üle ja rõõmustame koos teistega, kui saame öelda meie seitsmele kaasmaalasele – tere tulemast pardale ja tagasi koju,“ lausus Rait Kalda, Estonian Airi juhatuse liige.

Ligi neli kuud pantvangis olnud seitse Eesti jalgratturit vabastati neljapäeva varahommikul. Peale vabastamist viidi ratturid Prantsuse saatkonda Beirutis, kus nad läbisid tervisliku kontrolli ning jäid ootama oma kojulendu Eestisse.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077