Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikauudised nüüd ka sotsiaalvõrgustikus

Logistikauudistel on hea uudis kõikidele sotsiaalvõrgustiku Facebook kasutajatele, nüüd on värsked uudised kättesaadavad ka meie fännilehel.

Hea lugeja, kui Sa veel ei ole liitunud Logistikauudiste Facebooki fännilehega, siis saad seda teha SIIN. Transport ja Logistika fännileht on on mõeldud kõikidele, kes on huvitatud logistika uudistest, otsivad tööpakkumisi või töötavad selles valdkonnas, õpivad sellel erialal või on arvamusliidrid ja logistika professionaalid.

Lisaks Logistikauudiste portaalis ilmunud uudistele, saab fännilehelt lugeda ka värskeid rahvusvahelisi uudiseid võõrkeelsetelt portaalidelt.  Liitu meie fännilehega ja hoia end kursis valdkonna uudistega

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077