Jaga lugu:

Logistikauudised nüüd ka sotsiaalvõrgustikus

Logistikauudistel on hea uudis kõikidele sotsiaalvõrgustiku Facebook kasutajatele, nüüd on värsked uudised kättesaadavad ka meie fännilehel.

Hea lugeja, kui Sa veel ei ole liitunud Logistikauudiste Facebooki fännilehega, siis saad seda teha SIIN. Transport ja Logistika fännileht on on mõeldud kõikidele, kes on huvitatud logistika uudistest, otsivad tööpakkumisi või töötavad selles valdkonnas, õpivad sellel erialal või on arvamusliidrid ja logistika professionaalid.

Lisaks Logistikauudiste portaalis ilmunud uudistele, saab fännilehelt lugeda ka värskeid rahvusvahelisi uudiseid võõrkeelsetelt portaalidelt.  Liitu meie fännilehega ja hoia end kursis valdkonna uudistega

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee