Autor: Jaana Pikalev • 7. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valgevenes lõpetas töö neli piiritollipunkti

Seoses Ühtse Tolliliidu seadusandlusega lõpetas Valgevenes viis erinevat Brjanski oblasti tolli allüksust töö, vahendas Veondussõnumid.

Vastavalt seadusele viiakse kolmandatest maadest tuleva kauba tollivormistus Tolliliidu piirile. Seega toimub Valgevene-Vene piiril tollipunktide reorganiseerimine. Brjanski oblastist suletakse 4 piiritollipunkti: Novozõbkovski, Novõje Jurkovotši, Verhlitši, Beljanõ. Samuti lõpetab oma töö Surazhskii tollipost.

Alates 1. juulist 2011 Tolliliidu sisepiiridel lõpetati kolmandate maade kaupade tollikontroll.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077