Autor: Rivo Sarapik • 5. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihtsamad andmed auto kohta nüüd vabalt kättesaadavad

Maanteeamet avas juuli alguses sõiduki registriandmete lihtpäringu.

Ameti pressiesindaja Timo Viljari sõnul on päring mõeldud neile, kes soovivad kontrollida, kas sõidukile on liiklusregistrisse kantud käsutamise piiranguid või registreeritud registerpant või kui isik soovib kontrollida, kas antud sõidukil on kehtiv tehnoülevaatus.

Sõiduki registriandmete lihtpäringule pääseb ligi siit.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077