Autor: Jaana Pikalev • 22. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Via3L Speditioni edu on olnud oodatust parem

Käesoleva aasta jaanuaris sündinud värske ekspedeerimisfirma Via3L Spedition OÜ kasv on olnud ettevõtte juhatuse liikme Lauri Latti sõnul oodatust tublisti parem.

Mais käsitles ettevõte üle 1400 saadetise ning juuni purustab tõenäoliselt vaatamata pühadele ka selle numbri.

"Meie ettevõtte kasv on olnud oodatust tublisti parem. Oleme lühikese ajaga suutnud käivitada tervet Euroopat katva maanteetranspordi võrgu, lisaks katame koos partneritega ka igapäevaste väljumistega Kasahstani," rääkis Latt. 

"Kuna meie terminal töötab 24h suudame olla väga paindlikud ning kiired.

Soome - Eesti liikluses käivitasime eriteenuse internetikaubandusele, kuskatame 48 tunniga kogu maismaa, samuti kasutame selleks eriliselt väljatöötatudkahekordseid haagiseid. Itaalia suunal on meil väljumised kolm korda nädalasning kasutame ainult uusi XL sertifikaate omavaid treilereid. Kindlastijätkub arendustöö ka tulevikus, uued projektid on meil juba töös," kirjeldas Latt ja lisas, et lähiajal on ettevõttel kavas käivitada lisaks maanteetranspordi suunale ka õhu- ja konteinerveod, millega ekspedeerimisfirma haare muutub ülemaailmaseks.

Kiire kasvustardi taga on juhatuse liikme sõnul kogemustega personal. "Meie personali moodustava väga pika kogemusega oma ala parimad spetsialistid

ning peab tunnistama, et heade inimeste leidmine on ka üks suurimaidväljakutseid uue firma käivitamisel," sõnas ta.

Samuti on ettevõte lühikese ajaga kasvatanud märkimisväärselt kliendiportfelli,  sinna kuuluvad nii Eesti kui ka rahvusvahelise taustaga ettevõtted. "Oleme oma lahendused välja töötanud koostöös klientidega, et pakkuda just sellist teenust, mille järgi vajadus," sõnas Latt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077