Autor: Jaana Pikalev • 20. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühade ajal on postiasutused suletud

Riigipühadel, 23. ja 24. juunil on postiasutused suletud. 22. juunil töötab osa postiasutusi lühendatud tööajaga, teatas Eesti Post.

22. juunil toimub kullersaadetiste vastuvõtmine kella 13.00-ni, saadetiste kogumine kullerite poolt Tallinnas kella 16.00-ni (maakondade kullerpunktides 14.00-ni), saadetiste kättetoimetamine toimub kella 17.00-ni (maakondade kullerpunktides 15.00-ni).

23. ja 24. juunil kullersaadetiste kogumist ega kättetoimetamist ei toimu. 25. juunil on kullersaadetiste kogumine ja kättetoimetamine tavapärane laupäevasele töökorraldusele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077