Autor: Jaana Pikalev • 15. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministrilt sugeda saanud airBalticu juht kutsus kokku pressikonverentsi Berliinis

Viimastel päevadel on Läti majandusminister Artis Kampars teravalt kritiseerinud riigi osalusega lennufirma toimetulekut ja juhtimist, viimase tõttu kutsus lennufirma president ja kaasomanik Bertolt Flick kokku pressikonverentsi, mis toimub täna lõunal, aga hoopis Berliinis.

Viimastel päevade väljaütlemised Läti majandusministri Artis Kamparsi poolt airBalticu ärijuhtimise ja kehva rahalise olukorra suhtes ning üleskutsed muuta agressiivselt ettevõtte juhtorganit, meenutab lennufirma asepresidendi Janis Vanagsi sõnul maffialaadsete meetodite kasutamist.

Kriitika alla sattumise tõttu saatis Vanags ettevõtte tegevjuhi ja kaasomaniku Bertolt Flicki kutse koguneda meedia esindajatel täna kell 13.00 Berliinis pressikonverentsil, et informeerida avalikust airBalticut puudutavatest hiljutistest arengutest.  

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077