Jaana Pikalev • 15. juuni 2011
Jaga lugu:

Ministrilt sugeda saanud airBalticu juht kutsus kokku pressikonverentsi Berliinis

Viimastel päevadel on Läti majandusminister Artis Kampars teravalt kritiseerinud riigi osalusega lennufirma toimetulekut ja juhtimist, viimase tõttu kutsus lennufirma president ja kaasomanik Bertolt Flick kokku pressikonverentsi, mis toimub täna lõunal, aga hoopis Berliinis.

Viimastel päevade väljaütlemised Läti majandusministri Artis Kamparsi poolt airBalticu ärijuhtimise ja kehva rahalise olukorra suhtes ning üleskutsed muuta agressiivselt ettevõtte juhtorganit, meenutab lennufirma asepresidendi Janis Vanagsi sõnul maffialaadsete meetodite kasutamist.

Kriitika alla sattumise tõttu saatis Vanags ettevõtte tegevjuhi ja kaasomaniku Bertolt Flicki kutse koguneda meedia esindajatel täna kell 13.00 Berliinis pressikonverentsil, et informeerida avalikust airBalticut puudutavatest hiljutistest arengutest.  

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee