Autor: Jaana Pikalev • 31. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe ametiühingu koostatud uut tüüplepingut autojuhtidele

Transpordi Ametiühing koostas uue tüüplepingu autojuhtidele, milles märgitakse, et autojuhi põhitöötasu ei tohiks jääda alla 650 euro. Põhitöötasule lisanduvad veel lisatasud laadimise ja läbisõidu eest.

Lepingus hoiatab ametiühing, et ajatasu-kilomeetritasu osakaalu halvendamine ajatasu kahjuks lepingus või praktikas võib tööandjale kaasa tuua vastutuse vastavalt EV seadustele.

Uut tüüplepingut tutvustavad Transpordi Ametiühingu esindajad täna Tallinnas toimuval transpordi infopäeval. Transpordi infopäeva kavaga saad tutvuda SIIN.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077