Autor: Jaana Pikalev • 30. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sel nädalal üllatab Estonian Air uue presidendiga

Selle nädala keskel 1. juunil lahkub ametist senine Estonian Airi president Andrus Aljas. Kes saab tema mantlipärijaks on seni hoitud saladuses.

Uus Estonian Airi president on rahvusvahelise tausta ja pikaajalise lennundusvaldkonna kogemusega ning tema ülesanne on uute lennuühenduste loomine Eestis, on vihjanud lennufirma nõukogu esimees Joakim Helenius. Viimase vihje tõttu on spekuleeritud, et Estonian Airi järgmine võimalik juht võib olla airBalticust lahkunud Tero Taskila, kes pole ei kinnitanud ega lükanud ümber enda asumist lennufirma juhiks.

Tõehetk saabub vaid paari päeva pärast. Anna teada kommenteerides, kes Sinu arvates on parim kandidaat Eesti lennufirma juhiks.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077