Autor: Kadrin Karner • 28. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata Euroopa kütusehindasid!

Vaata, kui palju maksab kütus mujal Euroopas. Rootsi majandusleht Dagens Industri pani sel nädala ritta suvepuhkusele suunduvate rootslaste jaoks Euroopa riikide kütusehinnad, kust selgub, et Eestis on Euroopa mõistes soodne kütus.

Kõige kallim on Dagensi andmetel tankida oma autot Taanis, Soomes, Norras ja Rootsis. Palju odavamad ja reisijasõbralikumad kütusehinnad on aga Bulgaarias, Rumeenias. Kuna neid riike hindab Dagens Rootsist liiga kaugel asuvateks, soovitab leht puhkavatel rootslastel külastada ja tankida lähemal asuvates riikidesse nagu Eesti, Läti ja Leedu aga ka Poola. Hinnateadlik rootslane võtab sel suvel reisisuuna itta, ütleb leht. 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077