17. mai 2011
Jaga lugu:

Lufthansa lubab kaasa võtta vaid 1 kohvri

Lufthansa lubab tulevikus pagasina kaasa võtta vaid veel ainult ühe tasuta kohvri.

 Uus reegel hakkab kehtima 1. juunist kõigile lendudele turistiklassis (economy class). Väike järeleandmine tehti selles, et kohver võib olla pisut raskem ja kaaluda kuni 23 kilo. Varem võis kaasa võtta mistahes arvu pakke kogukaaluga kuni 20 kg. Lisakohver maksab turistiklassis 50 eurot.

Äriklassis ja esimeses klassis reisijad (business class ja first class) võivad aga tulevikus ära anda kaks kuni 3 kohvrit kogukaaluga kuni 32 kg. Senine piirang oli vastavalt 30 kg ja 40 kg äri- ja esimeses klassis.

Autor: Katri Soe-Surén

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee