17. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa lubab kaasa võtta vaid 1 kohvri

Lufthansa lubab tulevikus pagasina kaasa võtta vaid veel ainult ühe tasuta kohvri.

 Uus reegel hakkab kehtima 1. juunist kõigile lendudele turistiklassis (economy class). Väike järeleandmine tehti selles, et kohver võib olla pisut raskem ja kaaluda kuni 23 kilo. Varem võis kaasa võtta mistahes arvu pakke kogukaaluga kuni 20 kg. Lisakohver maksab turistiklassis 50 eurot.

Äriklassis ja esimeses klassis reisijad (business class ja first class) võivad aga tulevikus ära anda kaks kuni 3 kohvrit kogukaaluga kuni 32 kg. Senine piirang oli vastavalt 30 kg ja 40 kg äri- ja esimeses klassis.

Autor: Katri Soe-Surén

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077