Autor: Jaana Pikalev • 17. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post soovib panna pakiautomaadi Kuressaare Maxima juurde

AS Eesti Post planeerib paigaldada pakiautomaadi Kuressaares Maxima Eesti OÜ territooriumile, vahendab Meie Maa.

“Pakiautomaatide paigaldamise eesmärk on võimaldada klientidel tarbida iseteenindusliku automaadi vahendusel postiteenuseid,” teatas Eesti Posti administratiivdivisjoni juht Kaido Padar Kuressaare linnavalitsusele saadetud kirjas.

Kokku paigaldab Eesti Post tänavu 38 pakiautomaati Tallinnas ja teistes suuremates linnades. Padar teemat praegu täpsemalt kommenteerida ei soovinud.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077