Autor: Rivo Sarapik • 11. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euro ja valimised innustasid otseposti

Eesti Posti esimese kvartali otsepostiteenuste käive oli 53% suurem kui mullu samal ajal.

Otseposti käibe kasvu mõjutas postifirma teatel peamiselt jaekaubanduse aktiviseerumine seoses eurole üleminekuga ja märtsis toimunud riigikogu valimised.

"Otsepostituskampaaniate arvu ja ulatuse kasv annab tunnistust - majandus on tõusuteel," kommenteeris Eesti Posti infologistikadivisjoni juht Toomas Türk. „Suure osa käibe kasvust tingisid eurole üleminekuga seoses tehtud hinnateavitused ja reklaamituru elavnemine tervikuna.“

Eelmistel, majanduslanguse eelsetel parlamendivalimistel oli otseposti kolmandiku võrra enam. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077