Autor: Rivo Sarapik • 3. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium: taksojuhid petavad kindlustust

Rahandusministeeriumi soovitusel võiks sarnaselt Rootsile või Leedule ka Eestis sõitvad taksod saada endale kollased numbrimärgid. See aitaks ohjata ka piraattaksondust.

Lisaks aitaks tavasõidukeid taksodest eristavad numbrimärgid teha lõpu ka kindlustuspettustele. Nimelt väidab rahandusministeerium, et taksojuhid eksitavad sageli kindlustusfirmasid, jättes teatamata kindlustamisele kuuluva sõiduki taksona kasutamisest, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Sõiduki taksona kasutamise mahavaikimine aitab taksojuhtidel vältida kõrgemaid kindlustusmakseid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077