Autor: Jaana Pikalev • 19. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SmartPOST-iga saab aga pakke saata sõtlumata pühadest

Erinevalt Eesti Postist, saab SmartPostiga pakke saata ka riigipühade ajal.

"SmartPOST pakiautomaadid on riigipühade ajal avatud ning samuti toimub saadetiste kogumine ja kätte toimetamine. SmartPOST pakiautomaadid asuvad kaubanduskeskustes ning kõiki SmartPOST pakiautomaate saab kasutada vastavalt kaubanduskeskuste lahtioleku aegadele," rääkis SmartPOST tegevjuht Risto Eelmaa. Samuti tagab SmartPOST riigipühade ajal logistikateenuse, seega jõuavad sõltumata riigipühadest kõik teele pandud saadetised kohale tavapärase ajaga.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077