13. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa tollis jäi vahele Eesti veok 5 miljoni salasigaretiga

Dortmundi tolliametnikud avastasid Eestist pärit veoki kontrollil 5 miljonit salasigaretti, vahendab Saksa turvaportaal e110.

Dortmundi tolliameti avalikustatud info põhjal kontrollisid ametnikud veokit aprilli algul kiirtee A1 ühel parkimisplatsil. Auto lastiks oli 20 paletti pakkematerjali, aga ka 500 kasti ligi 5 miljoni salasigaretiga.

Maksuameti kahju on sellise koguse puhul hinnanguliselt 950 000 eurot. 41 aastane veokijuht võeti vahi alla, teda ootab kriminaalmenetlus salakaubaveo osas.

 

Autor: Katri Soe-Surén

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077