Autor: Jaana Pikalev • 6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läänemaal keelatakse merejääl sõitmine

Lääne maavanema kohusetäitja Merle Mäesalu keelas oma korraldusega alates 7. aprillist transpordivahenditega merejääle mineku.

Vastava kirjaliku pöördumise tegi maavalitsustele Lääne prefektuuri piirivalvebüroo 4. aprillil, soovitades veeseadusele tuginedes maavanematel kehtestada transpordivahenditega jääle mineku keeld, et tagada inimeste ohutus ja hoida ära võimalike keskkonnakahjude tekkimine, vahendas ERR.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077