Autor: Anne Oja • 5. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Batumi sadam katkestas radiatsiooni tõttu töö

Gruusia riigile kuuluv Batumi sadam peatas töö, kuna sadama territooriumile ekspordiks toodud vanametall levitas radioaktiivset kiirgust.

Sadama töölised evakueeriti, ligipääs sadamasse tõkestati, tööd alustasid uurimisorganid, vahendas Lenta infoagentuuri Trend. Kellele radioaktiivne vanametall kuulus ja kuhu seda vedada taheti, ei täpsustatud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077