Autor: Jaana Pikalev • 4. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki reisijate arv märtsis vähenes, kaubamaht samal tasemel

AS Tallink Grupp vedas 2011. aasta märtsis 662 043 reisijat, mis on peaaegu 12% vähem võrreldes eelmise aasta märtsiga.

Veetud sõiduautode maht kasvas ligi 10%, 70 591 sõidukini ning kaubaveo maht jäi eelmise aasta tasemele, 24 751 ühikuga.

Enim vähenes reisijatevedu Eesti-Rootsi liinil, kus tänavu märtsis oli 31,4% vähem reisijaid kui mullu. Samuti vähenes reisijate arv Soome-Rootsi liinil, kus sõitjaid oli 14,2% vähem kui eelmisel aastal samal perioodil. Ka Eesti-Soome reisijate hulk kahanes 5,2% võrra. Samas aga kasvas Läti-Rootsi reisijate arv 2,5% võrra.

Kaubavedu vähenes Eesti -Soome liinil, kus märtsis oli kaupu mullusest vähem 17%.  Soome-Rootsi liinil kasvas kaubavedu 13,7%, Eesti-Rootsi liinil 18,7% ja Läti-Rootsi liinil 24,9%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077