Jaga lugu:

Eesti Loots: meie palk tõusnud ei ole

Eesti Lootsi juhatuse liige Aivo Pitk ütles Äripäevale, et lootsiteenuste pakkuja juhatuse liikmete palk tõusnud ei ole nagu täna avaldatud statistika näitab, kuid nad ei tihanud ka ise helistada ja selgitada.

„Ei minul ega ka Peeter Väänil (Eesti Lootsi juhatuse esimees-toim.) töötasu tõusnud ei ole. See on eelmise lepinguperioodi jooksul kogunenud ja välja võtmata puhkuse kompensatsioon, mis tuleneb seadusest,“ selgitas Pitk näilist 20protsendilist palgatõusu.

Juhatuse liige selgitas, et kuna 2010. aasta alguses hakkas tal kehtima uus tööleping siis kõik välja võtmata puhkusepäevad maksti rahas kinni. „Ma ei tea, miks meie puhul ei ole ministeerium puhkusetasu eraldi välja toonud vaid on selle töötasuga kokku pannud. Osadel ettevõtetel on need eraldi välja toodud,“ rääkis Pitk.

2008. aastal vähendati juhatuse liikme sõnul ka makstavaid lisatasusid. Ta kinnitas, et kui järgmisel aastal võrrelda Eesti Lootsi juhtide 2009. aasta palka 2011. aasta palgaga, siis need on samas suurusjärgus. „See on selgelt tehniline küsimus,“ kinnitas Pitk.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee