Autor: Jaana Pikalev • 30. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sadam: Jaapanist tuleva kauba radioaktiivsust kontrollib toll

Aprilli keskpaigaks jõuavad Jaapanist Euroopa sadamatesse esimesed radioaktiivset saastet kandvad konteinerlaevad, laeva küll otse Eestisse ei tule end kaupu kontrollib toll.

"Laevad otse Jaapanist meile ei tule. Kaupa aga ilmselt küll," ütles Tallinna Sadama avalike suhete juht Sven Rattasepp, kui küsisime, mismoodi valmistub Eesti selliste kaupade vastuvõtuks ."Kauba radioaktiivsuse mõõtmisega tegeleb toll ja neil on ka vastavad vahendid," selgitas ta.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077