Jaana Pikalev • 28. märts 2011
Jaga lugu:

Suurim toetus läks Läänemaa sadamate ehituseks

Läänemaa Rannakalanduse Selts jagas tänavu esimeses toetusvoorus 17 projektile välja 557 347 eurot, millest kaks kolmandikku läks kahe Läänemaa sadama renoveerimiseks.

MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi tegevjuht Margus Medell hindas tänavust esimest taotlusvooru kordaläinuks, sest esimest korda oli kahel teljel taotlusi rohkem, kui oli raha jagada, kirjutas Lääne Elu. Konkurents tekkis sadamate renoveerimise ja turismi teljel. Medelli sõnul tuleb sügisel kindlasti uus taotlusvoor, kuid eelnimetatud kahe tegevuse peale siis taotlusi esitada ei saa, sest raha on otsas.

Esimeses taotlusvoorus läks suurim summa, 380 575 eurot, sadamate ja lossimiskohtade uuendamiseks. Toetati kaht taotlust: Puise ja Virtsu kalasadama rekonstrueerimise esimest etappi, kus mõlemas sadamas rajatakse kaldakindlustusi, tehnovõrke, teede ja platside aluspõhju.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee