Autor: Jaana Pikalev • 10. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Airbaltic Läti valitsusel pihtide vahel

Läti valitsus on teinud transpordiministeeriumile ülesandeks korraldada lennufirma Airbaltic audit, ütles peaminister Valdis Dombrovskis pärast valitsuse kinnist istungit.

Transpordiministeerium informeeris valitsust Airbalticu ja Riia lennujaama jätkuvast konfliktist, lennufirmalt brändide tagasisaamise võimalusest ja selle rahalisest seisust. Et saada täpsemat infot firma rahalise seisu ja arenguplaanide kohta, soovib valitsus Airbalticu auditi läbiviimist ja sõltumatute ekspertide hinnangut, vahendas BNS.

Mis puutub Airbalticu brändidesse, siis leiab transpordiministeerium, et need peab tagasi ostma lennufirma ja mitte valitsus.

Dombrovskis ütles kolmapäeva hommikul televisioonis, et kui audit peab vajalikuks, siis tuleb firma juhtkond välja vahetada. Samuti tuleb selgeks teha, kas firma tegevjuht Bertold Flick on õigesti esindanud Läti riigi kui suurima omaniku huve.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077